Uusi sudenpenturyhmä alkaa helmikuussa!

Oletteko miettinyt partion aloittamista? Kaipaako lapsi uutta harrastusta? Olisiko kevät teille sopiva aika lähteä harrastustoimitaan, kun syksyn kiireet on ohitettu? Nyt siihen on mahdolisuus, kun Kallan tytöillä alkaa uusi sudenpenturyhmä 2.2. klo 17-18!

Mikä sitten on sudenpentu ja mitä ne oikein tekee? Sudenpennut ovat 7-9- vuotiaita partiolaisia, jotka käyvät läpi partiolaisten aktiviteetteja, tutustuvat partion arvioihin ja ihanteisiin leikkien, seikkailuiden ja tarinoiden kautta. Partiossa lapsi pääsee kokemaan elämyksiä sekä kasvamaan ja oppimaan partio-ohjelman mukaisia monipuolisia elämäntaitoja sekä viettämään ikimuistoisia hetkiä partiokavereiden kanssa. Lisätietoa partiosta löydät partio.fi Sekä erityisesti sudenpentujen ohjelmasta täältä.

Ryhmään on tervetullueita 7-8- vuotiaat tytöt. Ryhmän vetäjinä toimii kaksi täysi- ikäistä  ja kokenutta johtajaa. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä tutustumaan partiotoimintaan!

Ryhmä kokoontuu torstaisin osoitteessa Puijonkatu 9 (Partiokolo).  Ilmoittautumiset ja yhteydenotot lippukunnanjohtajalle Anni Rissaselle (anni.rissanen@partio.fi, 0445612080).

 

Partiotoiminta järjestetään turvallisesti tarkasti sen hetkisiä koronaohjeistuksia noudattaen!

 

Kuva: Atte Kesti